Vi kæmper for naturen. Hver dag

Vi mennesker giver desværre ikke naturen lov til at redde sig selv. Derfor redder vi den et projekt ad gangen sammen med vores mange støtter og samarbejdspartnere. Det er et stærkt fællesskab, der gør en forskel for kloden og vores fælles fremtid.

Bjerggorilla i Uganda

Vi skaber de bedste betingelser for bjerggorillaerne.

Læs mere om projektet

Isbjørne og mennesker lever i fred

WWF har oprettet en isbjørnepatrulje i den lille østgrønlandske by Ittoqqortoormiit, der skal forhindre konflikter mellem indbyggere og isbjørne.

Projekt Isbjørnepatruljen

Elefanter bliver dræbt for deres hud

De vilde asiatiske elefanter i Myanmar kæmper mod en bizar trend. Deres hud er blevet en efterspurgt vare på de illegale markeder i Sydøstasien.

Læs mere

Regnskovens dyr har brug for hjælp

I 2019 oplevede Indonesien enorme skovbrande, og tusindvis af dyr stod forsvarsløse. Vi igangsatte derfor en omfattende kampagne med det formål at redde dyrene og deres hjem.

Læs mere

Vi vil fordoble de vilde tigere

Vi arbejder for at sikre tigerens overlevelse i Myanmar samt beskytte den fantastiske natur, den lever i.

Læs mere

Vi beskytter Nepals tigere

Hver eneste dag sætter WWF's frivillige ungdomspatruljer livet på spil for at patruljere i Bardia Nationalpark i det vestlige Nepal.

Læs mere

Sortternens redningsflåde

Der er kun mellem 50 og 80 par tilbage af sortternen, som skal have hjælp til at bevare sine yngleområder. Læs, hvordan vi vil give sortternen en redningsflåde, så vi kan bevare den fantastiske art i den danske natur.

Læs mere

Isbjørneberedskab

Sultne isbjørne betyder sammenstød mellem mennesker og dyr med fatale konsekvenser til følge. Projekt isbjørneberedskab sørger for, at borgere i Grønland får de rette redskaber og uddannelse, så isbjørne ikke bliver skudt i selvforsvar.

Projekt Isbjørneberedskab

Droner hjælper WWF med at tælle moskusokser

Klimaforandringerne påvirker Arktis’ unikke natur og dyrebestande i hel ekstrem grad. Ny teknologi giver WWF en afgørende hjælp i monitorering og optælling af moskusokser, så vi sikrer, at de ikke trues eller bliver udryddet.

Læs mere