WWF Verdensnaturfonden

Svanevej 12
2400 København NV

CVR: 40 78 12 18

Tlf. +45 3536 3635

Telefontid: Mandag til fredag klokken 10 til 14

Skriv til os

Skriv til os
Persondatapolitik *

Mindre gebyr. Mere støtte til de vilde dyr og verdens natur.

Når vores naturvogtere betaler via BetalingsService til WWF, sker det med hjælp fra NETS, som tager et betalingsgebyr for deres service. Per 1. juli 2022 sætter NETS gebyret ned fra 3,5 kroner til 99 øre.

Tidligere blev gebyret betalt over vores støtters betaling. Men i forbindelse med ændringen, har vi i WWF besluttet at betale gebyret.
Det betyder samtidig, at besparelsen på 2,51 kroner per opkrævning, går til WWF og vores arbejde for naturen og verdens vilde dyr, gældende for alle aftaler der betales via Nets/Mastercard betalingsservice og er oprettet før 1. juli 2022.

Hvis man ikke ønsker, at besparelsen tilfalder WWF Verdensnaturfonden, skal man kontakte WWF på mail på gebyr@wwf.dk senest den 10. i næste måned, hvorefter ændringen træder i kraft ved næste opkrævning.

WWF takker alle naturvogtere for deres støtte til WWF og verdens vilde dyr.

Har vi ringet til dig?

Vi ringer løbende til tidligere og potentielle støtter, for jeres hjælp er nemlig helt afgørende for, at vi sammen kan kæmpe for verdens biodiversitet, for Arktis, skovene, de vilde dyr – og ikke mindst for dig og din fremtid.

Vi ringer fra telefonnummer 8213 6752, og det er firmaet All Ears, som ringer. All Ears er en socialøkonomisk virksomhed, der skaber arbejdspladser for mennesker med synshandicap eller andre fysiske udfordringer.

Har du spørgsmål eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.