Partnerskaber for en bæredygtig fremtid

Private virksomheder spiller en central rolle for verdens bæredygtige fremtid. Vi samarbejder med virksomheder for at skabe langsigtede resultater, der giver værdi - for både virksomheden og naturen.

Ved at genskabe og beskytte naturen kan vi finde svar på nogle af verdens største problemer. Fra klimaforandringer, pandemier, tab af biodiversitet til forurening, vandmangel og sult.

WWF Verdensnaturfondens tilgang til naturgenopretning er baseret på dyb fagligvide og samarbejde med de mange mennesker, der lever i og af naturen. I Danmark og i resten af verden. Læs hvordan du kan gøre en forskel.

Bliv WWF Erhvervssponsor og støt vores arbejde for en klode i balance

Som erhvervssponsor støtter din virksomhed WWF med et årligt beløb. Som tak modtager din virksomhed forskellige fordele alt afhængig af, hvilket beløb din virksomhed bidrager med. Fordelene kan du bruge til at vise dine kunder, interessenter og partnere, at din virksomhed støtter WWFs arbejde.

Bliv Erhvervssponsor

Bliv strategisk partner og gør en endnu større forskel

Som strategisk partner indgår din virksomhed i en længerevarende og dybere relation med WWF. Vi arbejder fx sammen om store transformerende projekter, der gør din virksomhed endnu mere bære- og konkurrencedygtig. Vi kan også arbejde sammen om WWF’s projekter i naturen, hvor din virksomhed bidrager til at bevare unik natur forskellige steder i verden og i Danmark. Sammen kan vi nå markante resultater for vores klode.

Læs mere om strategiske partnerskaber

Kontakt os:

Ajs Dam

CSR & Corporate Partnership Director


Anne Schärfe

Senior Corporate Partnership Manager


Sofia Ed Larsen

Corporate Partnership Manager


Henriette Nedergaard

Corporate Partnership Manager


Andrea Sørensen

Corporate Partnership Coordinator