26/02/2024

WWF får tre nye medlemmer i bestyrelsen

Annette Stube, Jonas Geldmann og Line Berg Madsen skal styrke Verdensnaturfondens arbejde for naturen og organisationens fokus på virksomhedernes fodaftryk.

WWF Verdensnaturfonden har de seneste år øget antallet af projekter i både Danmark og resten af verden til gavn for natur og dyreliv. Derfor udvides bestyrelsen for Verdensnaturfonden nu med tre stærke profiler, der skal styrke organisationens fokus på virksomheders fodaftryk og effekten af de mange indsatser i naturen.

Annette Stube, Jonas Geldmann og Line Berg Madsen er de tre nye medlemmer af bestyrelsen. Med de tre nye bestyrelsesmedlemmer sætter WWF særligt fokus på virksomheders og fondes rolle i fremtidens natur- og klimaindsats.

“Når vi får Annette, Jonas og Line med på holdet, får vi det bedst mulige fundament til at øge vores naturbevarende arbejde i fremtiden. Jeg er utrolig glad for, at de har sagt ja til at blive en del af vores organisation,” siger Mads Kann-Rasmussen, forperson for WWF Verdensnaturfonden, og fortsætter:

“Med de tre nye bestyrelsesmedlemmer får vi den nyeste viden om, hvordan vi bedst styrker erhvervslivets naturindsats og sikrer, at de får mest, og bedst mulig, natur for pengene.”

Mød de nye bestyrelsesmedlemmer

De nye bestyrelsesmedlemmer kommer med hver deres baggrund og unikke ekspertise.

Annette Stube er Chief Sustainability Officer hos Lego Group. Hun har siddet i WWF Verdensnaturfondens præsidium siden 2022. Hun har mere end 25 års erfaring i at arbejde med bæredygtighed i store danske virksomheder.

Jeg glæder mig til at sætte min erfaring i spil i bestyrelsen, hvor jeg især vil kunne bidrage med viden i forhold til det arbejde, som WWF udfører sammen med en række store danske virksomheder,” siger Annette Stube.

Jonas Geldmann er uddannet biolog og forsker og underviser i naturbeskyttelse på Københavns Universitet.

“Hvis vi skal lykkes med at stoppe biodiversitetskrisen, skal vi blive bedre til at skabe effektive naturindsatser og sikre at de implementeres de rigtige steder, hvor de har størst værdi for naturen. Derfor glæder jeg mig til at være med til at udvikle WWF’s videnskabelige tilgang til arbejdet for naturen og de vilde dyr,” siger Jonas Geldmann.

Line Berg Madsen er partner i advokatfirmaet Kromann Reumert og har været medlem af WWF’s præsidium siden 2022. Line rådgiver som advokat en række virksomheder om blandt andet ansvarlige og bæredygtige investeringer, ESG-krav til leverandører og ESG-compliance.