04/11/2020

I Sagens Natur: Dit indblik i bæredygtig udviklingspolitik og naturbevarende arbejde

Vil du holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for bæredygtig udviklingspolitik og naturbevarende arbejde? Så er I Sagens Natur lige noget for dig. Et nyhedsbrev skrevet af professionelle til professionelle, som udkommer tre gange om året med et aktuelt tema. 

I det seneste nummer af I Sagens Natur zoomede vi ind på naturbaserede løsninger. Naturen er nemlig løsningen på mange af klodens kriser. Sult. Konflikter. Sygdomme. Klimaforandringer.

“Hvis vi beskytter og genopretter naturen, kan vi skabe sikkerhed, bæredygtig vækst og velstand. Og naturens potentiale er uendeligt,” forklarer Jacob Fjalland, miljøfaglig chef i WWF Verdensnaturfonden og fortsætter. “Den skal ikke opfindes eller udvikles. Den er her og venter på at blive taget i brug på en fornuftig måde. Hvis vi tør tænke ud af boksen og ind i de holistiske naturbaserede løsninger.”

“Naturen kan give os et værn mod klimaforandringer og sygdomme, ligesom den kan give os adgang til rent vand, næringsstoffer og bestøvning i fødevareproduktionen,” fortæller Bo Øksnebjerg, generalsekretær i WWF Verdensnaturfonden.

Se her udviklingsminister Rasmus Prehn og Bo Øksnebjerg tale om det enorme potentiale for naturbaserede løsninger.


Tilmeld dig I Sagens Natur

Skriv dig op til WWF Verdensnaturfondens strategiske nyhedsbrev og hold dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for bæredygtig udviklingspolitik og naturbevarende arbejde. Nyhedsbrevet udkommer tre gange årligt, og i næste nummer stiller vi skarpt på det vigtige og aktuelle emne afskovning.

I Sagens Natur