DU KAN STADIG TÆLLE PINDSVIN

  • Vi talte pindsvin d. 12. august 2023, og rigtig mange danskere var med. Du er forsat velkommen til at registrere din observation. Næste nationale pindsvineoptælling finder sted 10. august 2024.
  • Hvis du ikke så et pindsvin, er det meget vigtigt, at du registrerer det alligevel. Du kan nemlig angive, at du har set 0 pindsvin samt udfylde ‘jeg kiggede, der var ingen pindsvin’.
  • Vi vil også gerne vide om pindsvinet er levende eller dødt – de trafikdræbte pindsvin tæller også.

 

Bemærk, at kortet viser de seneste 500 registrerede pindsvin, så du kan gå på opdagelse i, hvor der senest er blevet set et pindsvin. 

Lokation ikke fundet. Indtast adresse manuelt.

Din lokation er registreret. Udfyld felterne nedenfor.

Pindsvinekort

Ved registrering accepterer jeg WWF Verdensnaturfondens privatlivs- og cookiepolitik samt at modtage WWF’s nyhedsbrev ’Naturen kalder’.

Gode råd til pindsvinetællingen

Pindsvin er natteaktive dyr, så de rykker sandsynligvis først på sig ved skumringstid. Derfor er der bedste chance for at se dem om aftenen.

Du kan med fordel sætte kattemad og vand frem for at tiltrække pindsvin. Start gerne nogle dage i forvejen, så pindsvinene har en chance for at opdage, at der er buffet.

Pindsvin er som regel ret følsomme over for larm. Man kan derfor godt risikere, at pindsvinene ikke tør komme frem, hvis man sidder og larmer i haven.

Har du en hund, som gør, bør den nok ikke være med, da den skræmmer pindsvinene væk.

Alternativt til at sidde stille i haven kan du også gå ud hver halve time hele aftenen eller kigge fra et vindue.

Har du ikke en have, så kan du stadig være med. Går en tur i kvarteret og registrér døde og/eller levende pindsvin, som du ser på din tur.