Tilmeld dig som pindsvineambassadør

WWF Verdensnaturfonden udvælger netop nu 50 ambassadører fordelt ligeligt på landets fem regioner.
Det gør vi for at sikre os, at vores ambassadørkorps og hjælp til pindsvinet kommer ud i alle kroge af landet. Det er ikke et krav for tilmelding, at der bor pindsvin i naturen ude foran din hoveddør. Det eneste, vi ønsker, er, at du har et ønske om at hjælpe de danske pindsvin og den vilde natur.

En pindsvineambassadør kan være mange ting. Vi leder både efter dig, der har en særlig god forståelse for at skabe en biodiversitetshave. Vi leder efter dig, som er vant til at have pindsvinebesøg i haven, og så leder vi også efter dig, som bare har tid og lyst til at hjælpe til.

Det kan også være, at du bor tæt på en haveforening eller i et sommerhusområde, hvor I sammen kunne være interesseret i at gøre det særligt pindsvinevenligt.

Som ambassadør modtager du et særligt Pindsvin-kit, som du nu selv får muligheden for at have indflydelse på indholdet af, så vi sikrer os, at vi kun producerer et kit, der giver mening for dig og de danske pindsvin.

Pindsvin - Ambassadørkorps

___________________________________

___________________________________

Vær med til at stemme om indholdet i et pindsvineambassadør-kit.
Sæt kryds ved de elementer, som du vil du sætte pris på at modtage, som pindsvineambassadør.

Pindsvinekit

Læs vores betingelser og privatlivspolitik her

Det med småt:

Alt kontakt til ambassadørkorpset vil foregå via mail eller i en lukket Facebookgruppe.

WWF Verdensnaturfonden kontakter de 50 ambassadører per mail i starten af juni måned.

Vi forventer primært, at der vil være aktivitet som ambassadør i sommermånederne, og man er kun deltagende i 2024 og 2025, medmindre andet er ønsket.