Stort tillykke til Michael Stokkebye!

Ved åbningen af den særudstilling hos By & Havn mandag d. 13. marts blev vinderplakaten kåret. Michael Stokkebye havde indsendt plakaten, som juryen udvalgte som den heldige vinder blandt 203 indsendte plakater.

TAK TIL ALLE DELTAGERE I PLAKATKONKURRENCEN

By & Havn og WWF Verdensnaturfondens plakatkonkurrence er slut for i år, og vi er meget taknemmelige for at de 203 flotte bud på plakaten for Københavns Havn, som vi har modtaget. Vi håber at kunne gentage konkurrencen i 2024 – så hold øje på denne side og på byenshavn på Instagram og WWF’s sociale medier. Nedenfor kan du se, hvordan voteringen foregik og så kan du se alle de indsendte bud på Vild med havnen-plakaten.

En ekstraordinær andenplads til Martin Jørgensen

Det var slet ikke meningen, at der skulle kåret en andenplads i konkurrencen, men juryen havde meget svært ved at vælge Martin Jørgensens plakat fra i finalen. Derfor fik hans plakat en flot andenplads i konkurrencen.

Bliv inspireret

WWF Verdensnaturfonden og By & Havn står bag publikationen ‘Naturbeskrivelsen – en beskrivelsen af livet i havnen’. Her kan du blive blive lidt klogere på livet under overfladen.

 

Tag et kig i Naturbeskrivelsen
Plakatkonkurrencens jury

Anne Skovbro, direktør i By & Havn

Bo Øksnebjerg, generalsekretær WWF Verdensnaturfonden

Josephine Kyhn, visuel kunstner og illustrator

Anders Kofoed, naturformidler og forfatter