Stort tillykke til Michael Stokkebye!

Ved åbningen af den særudstilling hos By & Havn mandag d. 13. marts blev vinderplakaten kåret. Michael Stokkebye havde indsendt plakaten, som juryen udvalgte som den heldige vinder blandt 203 indsendte plakater.

TAK TIL ALLE DELTAGERE I PLAKATKONKURRENCEN

By & Havn og WWF Verdensnaturfondens plakatkonkurrence er slut for i år, og vi er meget taknemmelige for at de 203 flotte bud på plakaten for Københavns Havn, som vi har modtaget. Vi håber at kunne gentage konkurrencen i 2024 – så hold øje på denne side og på byenshavn på Instagram og WWF’s sociale medier. Nedenfor kan du se, hvordan voteringen foregik og så kan du se alle de indsendte bud på Vild med havnen-plakaten.

En ekstraordinær andenplads til Martin Jørgensen

Det var slet ikke meningen, at der skulle kåret en andenplads i konkurrencen, men juryen havde meget svært ved at vælge Martin Jørgensens plakat fra i finalen. Derfor fik hans plakat en flot andenplads i konkurrencen.

Bliv inspireret

WWF Verdensnaturfonden og By & Havn står bag publikationen ‘Naturbeskrivelsen – en beskrivelsen af livet i havnen’. Her kan du blive blive lidt klogere på livet under overfladen.

 

Tag et kig i Naturbeskrivelsen
Plakatkonkurrencens jury

Anne Skovbro, direktør i By & Havn

Bo Øksnebjerg, generalsekretær WWF Verdensnaturfonden

Josephine Kyhn, visuel kunstner og illustrator

Anders Kofoed, naturformidler og forfatter

Tekniske specifikationer

  • Indsender du et maleri eller en tegning, så skal du passe på, at farverne ikke er for transparente – det gælder især ved akvarel.
  • Indsender du et grafisk design, så skal formatet skal enten være JPEG eller PDF med en opløsning på mindst 250 dpi ved 100% størrelse og have målene 59,4 x 84,1 cm (A1). Filen sendes som en vedhæftet fil pr. mail det vil sige, at den ikke må sættes ind i mailens tekstfelt. Vi modtager også bud fra WeTransfer download-link.
  • Ved PDF skal der gives rettigheder til redigering og printning – dvs. at du ikke skal tilføje en kode til din PDF.
  • Den originale fil skal kunne eftersendes, og vi forbeholder os ret til at tilpasse designet til forskellige formater.

Konkurrencebetingelserne

  • Plakaten skal tage udgangspunkt i Naturbeskrivelsen og vise livet under og evt. over havoverfladen
  • Den skal indeholde mindst to arter (fisk eller planter) fra Naturbeskrivelsen
  • Plakaten kan indeholde teksten ‘Vild med havnen’ et sted i motivet – men det er ikke et krav

Deadline for indsendelse af plakat er 1. marts 2023 kl. 10.00. Vinderplakaten vil blive anvendt som en del af WWF Verdensnaturfondens og By & Havns udstillinger, markedsføring og sociale medier i forskellige formater i perioden fra 6. marts til 31. december 2023. WWF Verdensnaturfonden og By & Havn har ret til at publicere alle de indkomne forslag på egne relevante medier og platforme fra 6. marts til 31. december 2023, med mindre andet aftales med den enkelte forslagsstiller.

Præmiesummen er på 10.000 kroner ex. moms og gives til den deltager, som kåres som vinder af plakatkonkurrencen. Vinderen bliver udvalgt af juryen og får direkte besked på mail eller telefon d. 6. marts 2023.

Eventuelle spørgsmål til konkurrencen stilles skriftligt pr. e-mail til wwf@wwf.dk