Giv dit barn den bedste naturopdragelse

Naturen er vild og vidunderlig, men den er også under kæmpe pres. I WWF Verdensnaturfonden tror vi på, at verden bliver til et bedre sted, hvis vi giver naturglæden videre til næste generation. Derfor er PandaClubs mission at lære, inspirere og give danske børn oplevelser, der alle peger mod en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen.

Børn er født nysgerrige. De vil gerne vide, hvorfor mariehønen har prikker, og hvor hurtigt en tiger kan løbe. De vil også gerne vide, hvorfor regnskoven brænder, og hvorfor arter forsvinder. Og de vil også gerne vide, hvad de kan gøre for at redde naturen. For løsningerne – de findes!

PandaClub er for alle børn og familier, der holder af naturens vidundere. Gennem underholdning inspirerer vi børn til at være optimistiske på naturens vegne. Gennem konkrete handlinger og løsninger inspirerer vi børn til at bruge naturen.

Det gode ved naturglæde er, at den smitter. Børnenes fascination kan jo ende med at sprede sig og skabe en hel generation, der er vild med naturen.

 

PandaClub Nyhedsbrev