Støt den danske natur med et valgfrit beløb

VI SKAL HAVE PLADS TIL VILDSKAB

Kampen for et vildere Danmark handler om plads.

Plads til vild natur uden land- og skovbrug, hvor krondyr, vildheste og bisoner kan forme landskabet. Plads til urørte skove, der får lov til at blive gamle, hvor sortspætten kan finde føde under de gamle træers bark, og ræven kan liste frit rundt.

Plads til gråsælen og den blåfinnede tun i den danske havnatur. Men det handler også om at skabe plads til vild natur i danskernes hjerter og i politikernes budgetter. Den kommer ikke af sig selv.

Vil du købe flere Naturmærker?

I årets naturmærker har vi samlet nogle af de danske arter, som vi risikerer at miste, og som vi gerne ser flere af i den danske natur. Vi kæmper blandt andet for mere urørt skov og flere sammenhængende naturområder, men også for mere vildskab rundt omkring i Danmark.

Køb dem i webshoppen og støt den danske natur

Køb Naturmærker

Sådan bruger vi pengene

Vi sørger for at bruge din støtte med omtanke. Og vi lover dig, at din støtte gør nytte, der hvor behovet er størst.

Langt størstedelen af din støtte går til vores projekter rundt omkring i verden. Det kan fx være bevarelse af dyrenes levesteder, bekæmpelse af skovbrande og plastikindsamling. Bare for at nævne nogle eksempler.

En del af din støtte går også til at gå i dialog med politikerne omkring endnu mere naturligvenlig lovgivning.

Og så går en del af bidragene også til at skaffe endnu mere støtte fra danskerene, engagere flere i kampen for naturen og fortælle om Jordens sande tilstand. For at vi kan gøre en større forskel nu – og i fremtiden.

En lille del af dit bidrag går til at drive organisationen og give WWF et sted at bo.