Tiden rinder ud

I WWF har vi identificeret de allermest truede arter og bedt førende forskere sætte en udløbsdato for deres eksistens i den vilde natur. Alene inden for 10-15 år risikerer vi at miste sumatranæsehornet og cubakrokodillen. Der er akut behov for, at vi gør noget nu.

Med et bidrag til WWF er du med til at gøre en forskel for klodens truede arter.

 

 

 

 

 

Støt naturen med et valgfrit beløb

Du kan vælge at støtte naturen og WWFs arbejde med en enkelt donation. Du bestemmer selv beløbet. Alle bidrag tæller – små som store.

Med en enkelt donation støtter du blandt andet WWFs vigtige arbejde for at stoppe:

  • Afskovning, herunder skovbrande
  • Krybskytteri
  • Illegal handel med dyr
  • Plastaffald i naturen
  • Klima i balance

Vi arbejder for en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen, og din støtte er afgørende for, at vi kan lykkes med vores mission.

Støt klodens vilde dyr

SÅDAN BRUGER VI PENGENE

Vi sørger for at bruge din støtte med omtanke. Og vi lover dig, at din støtte gør nytte, der hvor behovet er størst.

Langt størstedelen af din støtte går til vores projekter rundt omkring i verden. Det kan fx være bevarelse af dyrenes levesteder, bekæmpelse af skovbrande og plastikindsamling. Bare for at nævne nogle eksempler.

En del af din støtte går også til at gå i dialog med politikerne omkring endnu mere naturvenlig lovgivning. Og så går en del af bidragene også til at skaffe endnu mere støtte fra danskerne, engagere flere i kampen for naturen og fortælle om Jordens sande tilstand. For at vi kan gøre en større forskel nu – og i fremtiden.

En lille del af dit bidrag går til at drive organisationen og give WWF et sted at bo.