BLIV WWF HAVVOGTER

Iltsvind, faldende fiskebestande og færre planter. Det er alvor, og havet har brug for førstehjælp! Bliv WWF Havvogter, og kæmp sammen med WWF for redde havet og naturen.

Hjælp havet! Støt WWF fast

Som WWF Havvogter gør du noget særligt for havet. Fra første dag kommer din støtte på hårdt arbejde i et af WWF’s mange naturprojekter, hvor du sammen med os kæmper for både den danske og den globale havnatur.

Skal vi redde havet, kræver det en dedikeret indsats og våde fødder i felten. Med din støtte tager vi sammen et vigtigt skridt for at vende udviklingen, før det er for sent.

 

 

Din støtte er fradragsberettiget. Send os dit CPR-nummer, så indberetter vi automatiske din støtte til SKAT.

Du kan få skattefradrag for op til 17.700 kr årligt.

 

 

Sådan bruger vi din støtte

Langt størstedelen af din støtte går til vores projekter rundt omkring i verden. Det kan fx være bevarelse af dyrenes levesteder, bekæmpelse af skovbrande og plastikindsamlinger til gavn for havet for blot at nævne nogle.

En del af din støtte går også til dialog med politikerne for en mere ambitiøs naturlovgivning. Desuden afsætter vi midler til at skaffe mere støtte fra danskerne og til at fortælle om Jordens sande tilstand, så endnu flere engagerer sig i kampen for naturen.

Til sidst går et lille bidrag til at drive organisationen.