Klimavenlig strøm til danskerne

WWF Verdensnaturfonden har siden starten af 2009 samarbejdet med Natur-Energi om at sikre danskerne klimavenlig strøm. Det har ført til udviklingen af elproduktet Panda Power.

Hjælp natur og dyreliv gennem dit elprodukt
Som Panda Power-kunde får du ikke alene et af markedets grønneste elprodukter – du donerer også hver måned 20 kroner til WWF Verdensnaturfonden – og hver en 20’er er der hårdt brug for. Naturen er nemlig så presset, som den aldrig har været før, og arter forsvinder med foruroligende hast i takt med, at deres levesteder bliver ødelagt.

“Listen over naturkrisens konsekvenser er lang – og kampen for mere biodiversitet fortsætter ufortrødent til lands, til vands og i luften. Men vi kan ikke gøre det alene. Det kræver støtte fra jer.”
– Anton Thorsen, WWF Verdensnaturfonden

Grøn strøm fra danske vindmøller
Panda Power er blandt markedets grønneste elprodukter – og det er derfor mærket med to grønne blade. Strømmen, som du køber, er 100% certificeret grøn strøm fra danske vindmøller, og du er derudover med til at investere i etableringen af nye vedvarende energikilder.

Foruden ovennævnte tiltag bidrager du som Panda Power kunde til en yderligere reduktion af mængden af CO2 i atmosfæren, svarende til produktionen af din strøm – havde den ikke været certificeret grøn.

Vil du vide mere om, hvordan du støtter den grønne omstilling med dit valg af elprodukt, så klik her.