En guide til finansiering af naturløsninger

Ny rapport fra WWF Verdensnaturfonden og svenske Milkywire understreger, at vi ikke kan nå de globale biodiversitetsmål uden en stor indsats fra virksomheder. Rapporten fremhæver to cases, VELUX Gruppen og Klarna, der begge investerer i natur- og biodiversitetsprojekter uden for deres egen produktion og værdikæde.

Rapporten indeholder:

  • Viden om, hvordan virksomheder kan bidrage til at beskytte natur og biodiversitet gennem transformerende aktiviteter, der ligger udenfor deres værdikæde, og hvilke muligheder, der ligger i at handle først.
  • Eksempler på transformative projekter, strategiske partnerskaber og finansieringsmekanismer.
  • Case studier fra VELUX Gruppen og Klarna.

Download rapporten her

Webinar om finansiering af natur den 11. december

WWF Verdensnaturfonden og Milkywire afholder den 11. december kl. 10-11 et webinar med fokus på den private sektors afgørende rolle i naturkrisen.

På webinaret uddyber Milkywires Nature Lead, Jill Raval, og WWF Verdensnaturfondens innovationsdirektør, Jacob Fjalland indsigter og konklusionerne fra rapporten, og Alexander Farsan, Head of Climate and Environment i Klarna og Fleming Voetmann, VP for eksterne relation og bæredygtighed i VELUX Group deler deres erfaringer om virksomhedernes naturindsatser.

Tilmeld dig webinaret her

 

Rapporten Financing Nature: How Collaborative Approaches Can Drive Private-Sector Biodiversity Actions, er udviklet i samarbejde mellem WWF Verdensnaturfonden og Milkywire.

Partnerskaber for en bæredygtig fremtid

Virksomheder spiller en central rolle for verdens bæredygtige fremtid. WWF Verdensnaturfonden samarbejder med virksomheder for at skabe langsigtede resultater, der giver værdi – for både virksomheden og naturen.

Vi går altid positivt og konstruktivt ind i et samarbejde med en virksomhed. Vores samarbejde bygger på, at vi sammen vil gøre en forskel for det pres, som verdens natur lider under. Samarbejdsformen finder vi i fællesskab – ud fra størrelsen på din virksomhed og dens aftryk på planeten.

WWF Verdensnaturfonden har stærke eksperter på råstoffer som fx soja, palmeolie og træ. På store skovprojekter og klima. På biodiversitet, ferskvand og en lang række andre områder. Hvis eksperterne ikke findes i Danmark, så findes de helt sikkert blandt WWF’s 6.000 medarbejdere rundt om i verden.