Støt tre måneder
med fuld fleksibilitet!
 

Vi har skræddersyet et introforløb til dig, der vil se an, om du vil støtte WWF. Fra dag ét bliver din støtte sendt ud i verden, hvor den kommer på hårdt arbejde for at redde verdens vilde natur. 

Du bestemmer selv, hvor meget du vil støtte med. Når de tre måneder er gået, får du en huskeSMS, så du kan tage stilling til, om du vil fortsætte.  

Læs vores betingelser og privatlivspolitik her

Sammen gør vi en forskel

Kampen for jaguaren i Amazonas

Kampen for jaguaren i Amazonas

Engang levede jaguaren lige fra sydstaterne i USA til Sydspidsen af Sydamerika. I dag findes den stort set kun i Amazonas, hvor WWF i mere end 40 år har arbejdet for at bevare dens levesteder og i dag beskytter 520.000 kvadratkilometer skov. Det er 12 gange Danmarks størrelse.  

Vær med til at fortsætte det vigtige arbejde. Støt WWF.  

WWF i verdens brændpunkter

WWF i verdens brændpunkter

Klimaforandringerne eskalerer. Ekstrem varme og skovbrande har katastrofale følger for både mennesker og dyr. Hos WWF er vi i felten kloden rundt og kæmper i verdens brændpunkter for at redde både mennesker og dyr. Du kan hjælpe os med at hjælpe andre. 

Støt WWF. Stop brandene. 

WWF kæmper for skoven

WWF kæmper for skoven

For at beskytte Amazonas på tværs af landegrænser samarbejder WWF med regeringerne i de otte lande, Amazonas strækker sig over.  

I Brasilien har WWF kæmpet for at udvide de beskyttede områder. Fra 2008 til 2020 har det forhindret 1.000 kvadratkilometer skov i at blive fældet og sparet klimaet for 104 millioner ton CO2.   

Støt WWF og kampen for regnskoven. 

SÅDAN BRUGER VI PENGENE

Vi sørger for, at din støtte gør en forskel. Fra dag ét sender vi den på hårdt arbejde et sted i verden, hvor den redder vild natur og truede dyr. Et lille bidrag går til at drive organisationen, så vi kan få støtte fra bl.a. dig, politikere og erhvervslivet og få endnu flere muskler til at redde verdens vilde natur. 

På forhånd tak fra os og naturen!