Støt vores kamp for tigerne

  • Vi uddanner ranger-patruljer i at fjerne snarer og patruljere effektivt, så de holder krybskytter væk
  • Vi kæmper for at stoppe transport og handlen med vilde dyr på tværs af landegrænser og for at lukke de ulovlige markeder
  • Vi beskytter og genopretter vigtige tiger-landskaber, så vilde tigere har den natur, de har brug for nu og for at kunne blive flere
  • Vi støtter hvert tigerlands regering og lokalsamfund i deres indsats for at fjerne snarer fra naturen
  • Vi kæmper for at reducere efterspørgsel på vildt bush-kød hos potentielle købere

Trine Dyrholm og Marie Hald sætter spot på tigeren

En fælde strammer til og får blodet til at flyde.

Sådan er situationen for alt for mange tigere i naturen hvert år. Men den problematik er der ikke mange, der kender til. For at sætte fokus på de millioner af snarer, der ligger gemt i skovbunden over hele Asien, har skuespiller Trine Dyrholm ladet sig fotografere med en blodig fælde om halsen. Billederne er taget af World Press Photo-vinder Marie Hald, som er kendt for med sine billeder at starte en samtale om ting, der ellers er usynlige. Snarene, som er brugt på billederne, er ægte snarer, der er blevet fjernet af WWF’s rangers fra de sydøstasiatiske skove. Vi har brug for din støtte til at fjerne endnu flere snarer og kæmpe for klodens vilde tigere.

Hjælp tigeren
Roter din mobil

Kun 4500 tilbage

For 100 år siden var der ca. 100.000 vilde tigere i naturen. Krybskytteri og tab af levesteder har på meget kort tid presset den ikoniske art ud til kanten. Nedgangen har været så dramatisk, at vi nu ikke kan tåle at miste mange vilde tigere, før arten risikerer at forsvinde. Hver vild tiger tæller og på grund af en storstilet bevaringsindsats er udviklingen langsomt ved at vende.

WWF er til stede i de lande, hvor der lever tigere. Vi koordinerer landenes indsatser, vores rangers patruljerer deres levesteder for krybskytter, og vi kæmper for at genoprette og bevare så meget af tigerens levesteder, som overhovedet muligt. Nogle udfordringer kræver et langt sejt træk, som for eksempel når vi skal bevare den natur, som tigerne lever i. Men der opstår også akutte trusler, som den snarekrise, der på få år er eksploderet i Sydøstasiens skove.

 

Strik og støt

Er du eller kender du har du én, der er god til at strikke? Så kan strikkepindene nu komme på arbejde for klodens vilde tigere. Sammen med garnvirksomheden Hobbii og strikdesigneren Laura Dalgaard har vi lavet tigersweateren. Pengene for opskriften går direkte til vores arbejde for klodens vilde tigere.

Køb opskriften her